Barnböcker
Lek & lärande
TimmyRiddare

När Timmy leker riddare förvandlas hela hans värld. Hunden blir en drake, katten en enhörning och lillasyster en häxa. Men prinsessan som behöver räddas finns väl ändå på riktigt?

En charmig berättelse om barn och deras fantasi. 


ISBN 9789188471222

Utgivningsdag Maj 2017

Format 170x240 mm

Antal sidor 32

Ålder 3-6 år

VÅRT UTBUD AV BARNBÖCKER

Timmy Riddare och draken
När Timmy leker riddare förvandlas hela hans värld. Hunden blir en drake, katten en enhörning och lillasyster en häxa. Men prinsessan som behöver räddas finns väl ändå på riktigt? En charmig berättelse om barn och deras fantasi.
Läs mer
Kan du säga det? Brrr! Brrr!
Är en rolig lyft-på-fliken bok för alla som gillar djur.
Läs mer
Den lilla pottan
En rolig pottbok där barnen kan dra i flikar och se var stora och små vänner bajsar någonstans.
Läs mer
Tittut Kaninen
Låt barnen vara med och leka kurragömma med den söta kaninen.
Läs mer
Tittut Apan
Låt barnen vara med och leka kurragömma med den busiga apan.
Läs mer
Traktorn Plutt i Lyckatorp
På den lilla gården Lyckatorp bor traktorn Plutt med sina vänner. En dag händer något som vänder livet upp och ner för Plutt.
Läs mer
Gissa och känn svansarna på Husdjuren
En bok med mjuka och roliga svansar att känna på.
Läs mer
Gissa och känn svansarna på Bondgården
En bok med mjuka och roliga svansar att känna på.
Läs mer
En dag med lilla Pingvin
Gör badstunden roligare med denna badbok. Följ med lilla Pingvin under en lekfull dag. Tillsammans med boken följer en badleksak, allt packat i en liten väska.
Läs mer
Pannkakstrollet
I en stubbe i skogen bor ett litet troll. Varje morgon när trollet vaknar gör han pannkakor till frukost, men en morgon upptäcker han att äggen är slut. Med korgen i handen beger han sig ut på ett äventyr. En varm berättelse om rätt och fel samt vad vänskap innebär.
Läs mer
Från min vagn kan jag se Djurparken
I denna bok får ni följa med till djurparken och se vad djuren gör. En perfekt bok att hänga på vagnen, bilbarnstolen eller något annat ställe barnet gillar.
Läs mer
Från min vagn kan jag se Saker som kör
I denna bok får ni bekanta er med färger och fordon. En perfekt bok att hänga på vagnen, bilbarnstolen eller något annat ställe barnet gillar.
Läs mer
Djurrally
Se vem som vinner när vännerna tävlar i djur rally. Ta loss pusselbitarna medan du läser och lägg pusslet i-en-rad under resans gång. Innehåller 5 pusselbitar.
Läs mer
Lekfulla djur
Följ med djuren på deras lekfulla äventyr. Ta loss pusselbitarna medan du läser och lägg pusslet i-en-rad under resans gång. Innehåller 5 pusselbitar.
Läs mer
Min tvättbara målarbok
Färglägg bilderna i denna tygbok med de medföljande färgpennorna. Skulle du vilja måla igen? Det kan du! Skölj boken i kallt vatten, låt torka och måla igen, om och om igen!
Läs mer
Min bildlåda Djur
Till nyfikna små barn! Med två söta blockpussel och den vackert illustrerade boken kommer barnet ha roligt när det lär sig nya ord för att beskriva världen omkring dem.
Läs mer
Min bildlåda Transport
Till nyfikna små barn! Med två söta blockpussel och den vackert illustrerade boken kommer barnet ha roligt när det lär sig nya ord för att beskriva världen omkring dem.
Läs mer
Miniryttarna Den magiska hästen
Idun, Siri och Malte går på ridskola. Idag har det kommit en ny häst till stallet. Den verkar vara magisk, men kan det verkligen stämma?
Läs mer
Jag vill bli veterinär
När jag blir stor ska jag bli veterinär. Då får alla djuren komma och ställa sig i en lång, lång kö utanför min mottagning. Råttan som har ont i halsen och humlan som är deprimerad, jag ska bota alla sjuka djur.
Läs mer
Yogabarnen
Följ med och träffa yogabarnen! Familjelivet kan vara stressigt ibland, men då är yoga ett bra sätt att varva ner – både för Gry ute i trädgården och Hedvig i badkaret. Och när du har sett allt som yogabarnen kan göra är det din tur att försöka själv!
Läs mer
Min stora runda världsatlas
Min första världsatlas i ett spännande format. I denna bok får vi resa jorden runt och besöka kontinenterna. Vi får också stifta bekantskap med befolkningen och ta del av deras kultur och samhälle. Med vackra bilder och enkla texter beskrivs jorden och dess kontinenter från Nordamerika till Australien. Läs den som en vanlig bok eller veckla ut boken till en glob och kika mellan sidorna.
Läs mer
Varför fryser inte pingviner? Hur djur anpassar sig till sin omgivning
Varför har djur i öknen stora öron och ljus päls? Och varför fryser inte pingviner bland snö och is? Kan djur leva också bland höga berg? Javisst, varje levande varelse har anpassats på bästa sätt till sin naturliga omgivning.
Läs mer
Kontakta oss för information om hur du kan bli återförsäljare av våra böcker.